Vind vores Mini Stick stavantenne og SmartKoen APP'en

Oprettet d.

Registrering af dyr ved hjælp af elektroniske øremærker, en stick reader og ALLFLEX dan-mark SmartKoen APP
En hel arbejdstime om ugen kan spares, og bedst af alt, så er der ikke risiko for fejlregistreringer.

Hvad har en APP at gøre i stalden tænker du måske.. og hvad er der i vejen med at registrere dyr på den gamle måde.
Det er der absolut ikke noget i vejen med, men til dem der søger smartere løsninger til deres daglige drift er registrering af dyr ved hjælp af en stick reader/stavantenne og ALLFLEX dan-mark SmartKoen APP den bedste løsning.

Rasmus Galsgaard, driftslederen på Lille Nygård hvor der er 600 årskøer, fortæller at han tidligere brugte ca. 1 time om ugen ved computeren om ugen på at registrere dyr som bliver flyttet fra en ejendom til en anden. Derudover tog notering af numrene også sin tid. Nu foregår både notering og registrering på samme tidspunkt, ved hjælp af en ALLFLEX stick reader og med kun få flik på telefonen. ”I stedet for at taste flytningerne manuelt ind i DMS Dyreregistrering kan vi gøre det meget hurtigere på denne her måde – og meget sikrere, fordi vi undgå skrivefejl,.” Fortæller Rasmus.  
Rasmus anvender også ALLFLEX SmartKoen APP’en når køerne skal goldes. Derudover kan APP’en også bruges til at få ko-kortet frem, til registrering af slagtning, start af medicinbehandlinger og det er muligt at få diverse arbejdslister frem.
Det hele lyder måske indviklet, men det er det absolut ikke.
Der skal bogstaveligt kun få klik til.

1. Her er et eksempel for registrering af goldning.

 
                                                              Så lidt skal der til.

Vind ALLFLEX Mini Stick reader/stavantenne og licens til ALLFLEX dan-mark SmartKoen APP
Vi giver to af vores mini stick readere samt licens til ALLFLEX SmartKoen APP’en væk til to heldige vindere så du har nu mulighed for at afprøve løsningen.
En ALLFLEX Mini Stick reader plus licens til SmartKoen APP’en (inklusiv opdateringer til og med 2017) er 1.400 kr. værd.

Det eneste du skal gøre for at være med er at sende en mail til os med dit CHR nr., telefon nr. og koden ”ALLSmartAPP”.
Vi udvælger tilfældigt to vindere fredag den 30. oktober 2015. De to vindere vil blive kontaktet direkte, samt, i så fald det er i orden med dem, vil de også blive offentligtgjort på vores hjemmeside.

Send mailen til sk@allflex.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer.