NU ER DE HER! – De nye DagEt øremærker.

Oprettet d.

NU ER DE HER! – De nye DagEt øremærker.
NU ER DE HER! – De nye DagEt øremærker.

Til avlsbesætninger og kernestyring.

 

 

 

 

Vi arbejder løbende med at optimere vores produkter. Igennem et intensivt udviklingsarbejde, kan vi nu præsentere et nyt DagEt øremærke. Som navnet også indikerer, så er det nu muligt at sætte disse mærker i allerede fra fødsel. Således kan man, i stedet for tidligere løsning med først LG5 mærker og så siden small tags, nu nøjes med blot ét mærke, hvilket sparer en masse arbejde men også er en mere prisbillig løsning.

De nye mærker er størrelsesmæssigt identisk med de ”gamle” runde mærker, men kan isættes allerede fra dag ét grundet en tyndere stift, hvilket dermed også gør mærkerne betydeligt lettere.

Øremærket fås både som et rent visuelt mærke eller i kombination med en elektronisk FDX hun-del. DagEt mærkerne findes både som officielle øremærker og som kernestyringsmærker.

Kernestyringsmærkerne fås i farverne blå, orange, grøn og hvid, både som visuelle samt som elektroniske. Mærkerne kan leveres med besætningsnummer, racebogstav og årstal, samt med individ nummer.

Vi gør venligst opmærksom på, at de nye DagEt mærker skal isættes med en DagEt tang, der er udstyret med en nål, der passer til den tyndere stift.

Vi tilbyder det lavfrekvente (LF) FDX mærke, da det er et yderst gennemtestet produkt, som vi kan stå 100 % inde for. Endvidere anvender FDX mærker samme teknologi som HDX transpondermærker, dvs. det er det samme udstyr der anvendes til aflæsning af både FDX- og transpondermærker. Hos os er kvalitet en selvfølge, og ikke noget vi går på kompromis med. Tjek også vores udvalg af udstyr til elektronisk aflæsning af mærkerne. Alle vores aflæsere arbejder sammen med både Cloud farm, Agrosoft og Farmlog.

Bemærk, at DanAvl senest fra den 1.1.2017 kræver, at isatte øremærker skal være elektroniske. Dette gælder for alle avls- og opformeringsbesætninger.

Har du spørgsmål til valg af nye mærker, står vi selvfølgelig til rådighed med vejledning, så du vælger det rigtige mærke fra start.