Ny Multivogn

Oprettet d.

Ny Multivogn
Ny Multivogn
Ny Multivogn
Ny Multivogn

Behandlingsvogne

Vi har siden 2013 stået klar til at hjælpe svineproducenter med at håndtere det hårde fysiske arbejde gennem vores behandlingsvogn. Siden har mere end 125 svineproducenter valg en behandlingsvogn fra Merko. Vi har mærket en efterspørgsel på en mindre behandlingsvogn, som vi nu er klar til at lancerer.

Multivogn

Merko lancerer ny Multivogn til håndtering af smågrise ved kastration mv. til de mindre og mellemstore besætninger. Behandlingsvognen kan sammensættes individuelt, men består standard af: vogn i rustfristål med 2 drejbare baghjul med bremse, 2 faste forhjul, 2 kurve, integreret kasterationsbænk, spritholder, 2 stk. mærkefarveholdere og 3 stk. håndsprøjteholdere.
Derudover kan der påsættes MerkoMatic Compact øremærkemaskine, halebrænder med dobbelt afstandsplade samt Oral dispencer eller stationær sprøjtestativ. Alt det du står og skal bruge når du skal behandle, øremærke og kopiere haler mv. på dine smågrise. 
Kortsagt gør Merkos nye Multivogn det hurtigere og lettere at isætte øremærker, kastrere, give jern mv.

Multivognen er yderst funktionel og giver dig mange fordele uanset besætningsstørrelse:

• Mere nænsomt for smågrisene

• Mere ergonomisk og skånsom for medarbejderne

• Hurtig øremærkning, MerkoMatic Compact øremærkemaskine har en max kapacitet op til 700 søer.

• Håndsprøjteholdere som skjuler kanylerne. (NYHED).

• Integreret kastrationsbænk

• Halebrænder med afstandsplader

• Og meget mere…

Læs mere omkring den nye Multivogn her 

Prisliste

 

Komfortvogn

Komfortvognen rummer mange af de samme elementer som vores nye Multivogn, dog er den beregnet til de større besætninger. Vognen kan sammensættes ud fra forskellige krav og ønsker.

Læs mere omkring komfortvognen her

Prisliste

Hvis du er interesseret i en af vores behandlingsvogne, er du velkommen til at kontakte en af vores Salgskonsulenter på tlf. 97 81 15 55 hvor du også kan booke en online eller en fysisk fremvisning